Featured


Hummus recipe:

2 cups chick peas
2 tbsp. tahini
2 cloves garlic
Juice from 1 lemon
Juice from 1/2 orange
Fresh parsley, chopped.
Extra Virgin Olive oil.
Dash of cyan pepper, salt and pepper.

Put all except the parsley and extra virgin olive oil in a blender and blend until smooth. Transfer to a serving bowl and garnish with the fresh parsley and a drizzle of extra virgin olive oil.  Serve alongside Linda´s Crunchy Crispbread, get recipe here.
(Hummus in photo decorated with seeds and basil)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Hummus

2 bollar kjúklingabaunir
2 matskeiðar tahini
2 hvítlauksrif (mega vera fleiri)
Safi úr einni sítrónu
Safi úr hálfri appelsínu
Fersk steinselja niðurskorin
Ólífuolía
Örlítið af Cayenne pipar
Salt og pipar

Setjið allt hráefni nema steinselju og olíu og blandið í blandara eða Nutri Bullet. Setjið í skál og skreytið með steinselju og setjið smá ólífuolíu yfir.
Mjög gott ofaná hrökkbrauð Lindu, uppskrift hér

 

Instagram

Sign Up

Yes, I would like FREE tips
on all things Health & Beauty from Linda!
Please sign me up.



Social





 

Subscribe